Vi har rundet 6-måneder-til-bryllup-markeringen, hvilket betyder at det allerede er 7 måneder siden at min kokkefyr forfjamsket fandt en ring frem på Tenerife. Tiden er gået hurtigt og det skyldes nok til dels vores nye ”livsstil” med to fuldtidsjob. Ugerne forsvinder bare!

Vi har dog alligevel formået at få styr på en del ting til brylluppet på de 7 måneder her. Vi har valgt en dato (12-05-18, hvis det var gået nogens næser forbi), valgt en kirke, fundet et feststed og jeg har (eller mine kære forældre har) købt mig en brudekjole (!).

”Vores” kirke bliver Stenløse Kirke. Her er mine forældre blevet gift og her er noget af min familie begravet. Det giver god mening og det er en rigtig hyggelig, lille landsbykirke. Med en flink og ung præst, hvilket måske egentlig er meget rart, når man nu holder sådan et vi-mødtes-via-datingapp-Tinder-bryllup.

Vi har meget familie vi gerne vil med og venner og ender derfor på et trecifret antal gæster, hvorfor jagten på et feststed har været en lille udfordring. Først ville jeg ikke holde fest i et forsamlingshus, da det mindede mig lidt for meget om 18-års fødselsdagsfester (og der som regel ikke er plads til mere end 100 mennesker). Men den helt store og fancy fest er bare heller ikke lige os. Vi gider (og har heller ikke råd til) et stort fancy bryllup inkl. catering og overnatning og slot og det helt store kapow. Vi endte alligevel i et forsamlingshus – i Davinde, som viste sig at være både charmerende og praktisk. Praktisk af flere årsager; der er plads nok til alle, vi vil kunne være der hele weekenden og Emils far er med i bestyrelsen så på den måde får vi også involveret endnu mere familie i planlægningen, hvilket er rigtig rart.

Vi har valgt også at holde reception om eftermiddagen og det vil være en god mulighed for kollegaer og venner og dem som har lyst at komme forbi til noget at drikke og et stykke bryllupskage og sige hej og for os til at se flere af de mennesker som også fylder i vores hverdag.

– Og her kommer vores praktiske forsamlingshus i spil igen; receptionen bliver samme sted, så på den måde skal vi ikke bekymre os om at køre frem og tilbage og nå det hele. FORHÅBENTLIG bliver det så bare lidt mere roligt i tempo. Hah.

Vi snakker stadig om, hvad for noget mad vi skal have, men vi har nok allerede truffet et beslutning. Vi skal i hvert fald ikke have tre-retters menu. Til den abefest vi forestiller os kommer det ikke til at passe ind.

På musikfronten mangler jeg stadig lidt inspiration. Vi har talt om band, DJ, computer med mulighed for at folk selv kan sætte musik i kø. Hjemmedisco. We’ll see.

Når vi træder ind i det nye år ta’r tingene for alvor fart.

Jeg fandt min kjole sammen med min mor. Bare os to, en rigtig tøsehyggedag med mange kjoler, småkager og kaffe. Vi var igennem alt med blonder i Panayotis, men endte med selv at snuse rundt i Lily i Vejle og kom frem til noget helt fantastisk, som bare lige er mig. Dén glæder jeg mig i hvert fald også til at vise frem! Og det skal jeg første gang i starten af det nye år, hvor jeg og et par veninder tager til Vejle for 1) at se den og 2) få den syet til. Den skal blandt andet lægges længere ned i ryggen og have lavet en lomme, så min insulinpumpe kan være der og jeg ikke skal sidde og fiske den ud af BH’en flere gange i løbet af dagen.

(Selvom den her kjole er så smuk, er det altså ikke den jeg har valgt)

Så skal vi i gang med ansøgning om navneændring til os begge og alle andre papirformer, jeg endnu ikke har sat mig rigtigt ind i.

Og så har vi jo købt en lejlighed, som vi får nøglerne til d. 1. februar!

2018 kommer nok til at gå ligeså stærkt som 2017. Men vi har mange gode ting at se frem til og glæde os til <3.

Del: