Åh, hvor jeg dog føler mig som en vaskeægte blogger, når jeg modtager en invitation fra Jeanette til bloggerbar på Privaten. Arrangementet var arrangeret af hende, Christina og Jeanett, som en erstatning for fredagsbar, som flere arbejdspladser har. Og selvfølgelig give mulighed for møde hinanden på tværs og sætte ansigter på de mange blogs og instagramprofiler vi alle fylder. Det var en fornøjelse! På trods af at jeg ikke kunne blive så længe, syntes jeg at jeg fik snakket og mødt mange, jeg ellers før kun har set selfies af.

Som om alle de nye ansigter og bekendtskaber ikke var nok, blev aftenen også toppet med lækre drinks og tapas fra Privaten Cocktailbar. Privaten ligger over Café Kræz på Gråbrødre Plads med indgang overfor Jensens. Jeg har altid tænkt det som værende et ”pænt” sted med dresscode og smarte mennesker – det er det også, men stemningen deroppe er en helt anden end jeg regnede med. Den er varm og venlig. Jeg kunne ikke helt lade være med at tænke på det som en pænere udgave af Café Smagløse. Grønne veloursofaer, forskellige stole og teak-borde står i fed kontrast til den blå væg, store glaslamper og ovale bar de har prydet lokalerne med.

Vi fik tre forskellige drinks, mens vi var der.

Honey & spice blev serveret som en velkomstdrink pyntet med basilikumsblad på toppen. Duften af basilikum gik lige i snuden, da vi sippede af den velsmagende drink og dannede, for mig, fin appetit for det tapas køkkenet diskede op med. Små fine anretninger med sæsonens råvarer, heriblandt fynske grønne asparges, som Odenses madscene også for nylig har hyldet.

Cucumber delight forbliver for mig, som for mange andre, den bedste! Serveret i et lækkert whiskyglas, som er nemt at holde på, og med en agurkestrimmel rullet sammen oveni. Både visuelt flot og lækker drink! Jeg fik måske to…

Rhubarb margarita var den sidste drink vi fik serveret. Jeg syntes den havde en stærk smag af tequila, som margaritaer nu har, men det er ikke lige mig. Tequila skal for mig bare overstås eller helt undgås. Selvom jeg synes det lyder smart at drikke tequila… Til gengæld må jeg sige, at også denne drink var en fryd for øjet med den flotte orange farve i det høje margaritaglas.

Min favorit er uden tvivl cucumber delight. Den var flot, lækker og frisk og jeg kommer gerne igen, bare for den. Og hvis ikke den kan gøre det, så kommer jeg igen pga. den stemning og service vi mødte deroppe. Venligt personale, der interagerede med os og pænt fandt sig i, at 25+ bloggere brugte adskillige minutter på at tage billeder af maden, drinksene og dem.

 

De er åbne torsdag-lørdag, men fredag og lørdag hedder aldersgrænsen 23 år.

Del: