I morges inviterede jeg min kæreste på date. Det er efterhånden ved at blive lidt en vane… Altså ikke at jeg nødvendigvis inviterer ham, men at gå på dates. Månedes date *Emoji med hjerter i øjnene*

Vi spiste aftensmad på UBN. Der er en deeeejlig atmosfære derinde. Dæmpet belysning, flot bar og så den dér kæmpe (eller de dér fire mindre) skærm(e) med pejsefilm slået til. Blomster på bordene og krukker med bestik i. Der er hyggeligt. Og så skal jeg også lige love for at de har gjort noget ud af deres julepynt!

Eftersom UBN jo har fået den nye stenovn installeret i deres køkken, lå det lige til højrebenet at jeg bestilte pizza. Margarita. As usual. Emil fik burger.

Stenovnen har åbenbart fået et køkken for sig på 1. salen og de to køkkener på henholdsvis 1. og stuen kan åbenbart ikke koordinere med hinanden, for vi blev ihvertfald “advaret” om at vores mad nok ikke kom samtidig (når nu de skulle laves i hver sit køkken). “Advares” i gåseøjne, for vi snakker 5 minutters forskel. Men det er da lidt mærkeligt at det ikke kan koordineres. Men mon ikke de ikke også lige skal have tid til at vende sig til hinanden.

Maden var udmærket. Ikke noget særligt, som jeg måske lidt havde regnet med. Min pizza til 99 kr smagte som udgangspunkt ikke af så meget, men der var alligevel noget over den, der gav den en lækker eftersmag, så at sige. Og den bøffelmozzarella de har brugt… øøøjjj. Den er go’! Det er heller ikke en overdrevent fedtet pizza de laver. Jeg følte mig ikke vulgært mæt efter den, temmelig tilpas faktisk.

Emil forventede mere, men var alligevel glad for det forholdvis store stykke foie gras i burgeren, som også all-in-all smagte fint.

15785589_10154827882932270_805707456_o15820775_10154827883357270_740578231_oPersonalet er til gengæld rigtig flinke og stemningen er god og rolig, men også levende derinde.

Efter early bird aftensmad tog vi til Brandts Museum, hvor der som sædvanlig hver torsdag er gratis indgang (hver torsdag, kl. 17-21). De kører fortsat med udstilling “Disney – kunsten at fortælle”. Alle originale skitser fra de gamle klassikere hænger udstilt. Snehvide, Tornerose, Sværdet i Stenen. De har sat skærme op rundt omkring, der spiller klip fra filmene. Frost har selvfølgelig også fået sin plads i udstillingen og er tydeligvis vældig populær blandt børn. Jeg vil nu i det hele taget sige at udstillingen både er for børn og voksne.

Da vi havde travet rundt på Brandts i godt halvanden time (ikke kun Disney, også ‘Brandts samling’ på 2. sal og medieudstillingen på 3.), fortsatte vi traveriet over mod Rosenbæk Torv ind på Nelles kaffe- og vinbar til kaffe og kage.

15778376_10154827884197270_930852393_oVi har haft sådan en hyggelig aften i vores dejlige Odense! Jeg håber at vi holder ved vores date nights ind i 2017 på trods af, at det for os begge bliver et år med nye udfordringer på jobfronten (Det skal vi, vi har lavet en aftale). En kok og en sygeplejerske, begge med skæve arbejdstider. Dét bliver spændende. Det er vigtigt med kvalitetstid, men det skal vi nok også finde tid til 🙂

Del: