Kokkefyren og jeg har haft en friweekend sammen og man må sige, vi har udnyttet tiden!

Lørdag sov vi længe og stod op til crossainter og friskbrygget kaffe fra den nye kaffemaskine. Kort tid efter kom Emils bror forbi med fribilitter til Melanie C, han havde fået fra Royal Unibrew, da de er sponsere hos ODEON. Så kørte vi til Glamsbjerg for at hente vores forlovelsesringe, der nu har fået indgraveret 10-4-17, som er vores forlovelsesdato. Dejligt at have dem tilbage – det er utroligt, hvor hurtigt man egentlig vænner sig til at have en ring på. 

Eftermiddagen brugte vi i ILVA. Der var en reklame i fjernsynet, som vi bed på. Der fik vi købt og bragt et nyt skoskab hjem, så vores gang endelig kunne få lidt luft og måske vi så kunne undgå at få helt så støvede sko i fremtiden.

Vi har også haft hylder og gardiner liggende fra en anden dag af, som stadig ikke var kommet op. Hylderne blev smækket op lørdag og så spiste vi tidlig aftensmad på Jensens bøfhus, inden vi tog hjem og klædte om inden koncerten.

Vi havde fået 4 billetter, så vi inviterede et vennepar med, som vi mødtes med inden hjemme hos dem til en øl.

Klokken halv otte stod vi inde i det nye ODEON, som jeg da så indefra for første gang. Det er godt nok nogle store rum, de har fået sig! Hold da op! Og selve koncertsalen! !! Selvfølgelig ville den være stor, den fylder jo lidt i landskabet udefra, men jeg blev alligevel noget slået tilbage. Jeg er ikke rigtig højdeskræk, men det gav da lidt et sug i maven at sidde så højt oppe i salen, som faktisk går ret stejlt ned.

Selve koncerten var også fin! Jeg har aldrig rigtig hørt hverken Spice Girls eller Melanie C. Jeg kender da de kendte numre, men ellers ikke. Og M.C. havde naturligvis taget mange af sine nye sange med, som er knap så ‘dancy’ som nogle af de ældre, kendte. Men de gode dancy numre fra før var også med, og det var fedt!

Efter koncerten gik vi på Old Irish i Vintappestræde og mødtes med Emils bror og kammerater, som havde været til Wrestling på Megasinet. Vi havde det (skide) sjovt! Med øl, gin&tonic, råb og grin. Vi sluttede aftenen/natten på Boogies til en times dans inden kokkefyren og jeg vendte snuderne hjemad. Boogies var forresten også tætpakket!

Det er dejligt, når der er mange mange mennesker, det hjælper kun på den i forvejen gode stemning der er at finde der, men det er ikke nemt for dansemus 1 & 2 at danse tosset med så mange mennesker. Haha! Ikke uden desværre at jogge på nogle fødder – sorry!

I dag, søndag, har vi også sovet længe. Hængt gardiner op, Emil har bygget skoskabet og det er sat på plads. Så er der gjort rent og handlet ind til de første dage i ugen.

Det har været en god weekend! I denne første uge af Maj venter der dagvagter alle ugens 7 dage. Arh, lige undtagen torsdag, der har jeg en fridag. Jeg har forresten planer om at skrive om mine første nattevagter (nogensinde!), som jeg havde i forrige weekend. Jeg har bare ikke lige fået det gjort endnu… hæhæ.

God aften, og god uge!

Del: