Jeg eeeeelsker efteråret! Der er sådan en helt særlig friskhed i luften og der dufter himmelsk i Danmark i efteråret. Ihvertfald der hvor jeg har været. Odense. Der dufter dejligt af efterår i O-town.

Det er køligt og handskevejr om morgenen, man er måske så heldig at temperaturen sniger sig op på 10-14 grader i løbet af dagen og lige for tiden har himlen det, om aftenen, med at belønne med smuk sol og glødende stråler på husmurene og -tagene. What’s not to love?(!)

Efteråret er hos mig (os, om jeg må be’) også rykket indenfor. Pynt og dims har vi nok af. Men der skal også sæsonbestemt pynt og dims til. Jeg har haft pyntegræskar liggende i en pose aaalt for længe nu, på grund af indlæggelsen, men nu er de kommet frem!

Min søndag er gået med at nusse rundt om pynten og sagerne. Rykke 2 cm på et græskar og feje kattehår op fra vinduskarmen. Og som den nørd jeg nu engang er, har jeg taget 300 billeder af det og kogt dem ned til 8. Og hvis jeg har nogen læsere, skal de/I ikke snydes for et kig! Om ikke andet vil jeg nyde selv at gå ind og kigge på dem.

img_1773

Her har sneget sig lidt jul med. Det er jo også oktober…

img_1797

img_1806

Min flotte grankoglelyskæde er helårsinterior, men den giver mening her i efterårsmånederne!

img_1836

 

img_1844

Projekt fyld-vinballonen-med-vinpropper er tæt på tilendebragt. De bidrager også lidt til efterårsstemningen.

img_1856

Emils lille træ er enten tørstigt eller gået med på efterårsnoderne.

img_1877

Før omtalte smukke gyldne lys i moderat udgave på køkkenvæg.

Del: