Hej, og næsten glædelig jul.

Emil og jeg tog jo i sommers en temmelig spontan, men ikke desto mindre stor beslutning; vi købte en lejlighed! På sommerferiens første dag, over to glas vin på Amy’s Bar, besluttede vi os for at vi kunne begynde at kigge på ejerboliger. Ingen af os var synderligt interesseret i en hus med have i en forstad. Vi kan godt lide at være midt i det hele og der hvor det sker. Vi har boet på Adamsgade, hvor gågade og bysummen var en spytklat væk – nu bor i vi skibhuskvarteret, som bestemt også har sin charme (!), men i forhold til Adamsgade er det faktisk lidt “langt væk”. Hah. Så jeg glæder mig til at der i det nye år står “Østre Stationsvej” på mit sygesikringskort!

Vi var inde og se lejligheden igen her for ikke længe siden. Da vi sidst så den var til fremvisning inden vi tog beslutningen. Det var slet ikke den type af lejlighederne vi havde kigget på hjemmefra, men det var den der fik vores kæber til at ramme gulvet, da vi kom indenfor. Denne her er en “type 2”, og dem vi havde seet på hjemmefra var “type 4/5”, som er treværelses. Vores nye er toværelses – men vi kan altså godt lave et ekstra værelse, når tiden er.

Jeg har taget et par billeder:

^^5 kvm altan ud mod Østre Stationsvej. Jeg har aldrig boet med en altan før, jeg glæder mig!

^^Det er et hth køkken med alle hårde hvidevarer fra siemens – opvaskemaskine, vaskemaskine OG TØRRETUMBLER !

^^udsigten fra den fælles tagterrasse

Vi får nøglerne d. 1/2. Men de er godt med og faktisk står lejlighederne vist indflytningsklar allerede nu. Vores er ihvertfald. Så man kan da håbe det bliver før.

 

Del: