“Instra-venligt”, “lige til insta”, “instagramable”…

Dette er vendinger, jeg måske bruger liiidt for ofte.

Jeg tager mig selv i at blive en anelse fornærmet, når jeg bliver konfronteret med min “insta-addiction”, men kun fordi det altid bliver fremstillet som værende et glansbillede. 

Men det er jo et glansbillede! Filter på filter og hundrede billeder, hvor kun ét bliver brugt. Den helt rigtige vinkel og helst uden for meget “støj” i baggrunden. Og til hvad nytte? Så folk kan se, hvor sød min kat er eller hvor nice mine veninder ser ud. Eller hvor sund eller usund min mad er!

Jeg synes selv det er vildt sjovt at se andre tage billeder til instagram eller snapchat, og jeg har formået at bilde mig selv ind, at jeg på ingen måde ser ligesådan ud.

Men dog. Jo. I dag har jeg været ude og spise frozen yoghurt med en veninde. I solskin! Og med frugt oven på min frosne yoghurt! Det ER da instagramable?! Heldigvis har jeg en veninde, som jeg har fået vendt over til samme side som mig, som er helt (!) med på idéen. Det ER jo vigtigt?! (abe der holder sig for øjnene-emoji).

Vi stod med vores flotte is og frugtanretning og manglede det helt rigtige sted til et billede. Jeg endte med at hive hende med ind i krydderhaven bag skt. Knuds Kirke (Domkirken, for dem der ikke er dus med kirkernes navne…) for at tage billedET.

Her er resultaterne:

Som det kan ses er rigtig mange af dem næsten ens… for det blotte øje!

Men der er både stillads i vejen, og for lidt lys, og for meget lys… Nogen var for skæve, andre var ikke skæve nok. Selv de billeder, som var meningen jeg skulle tage for sjov for (igen) at kunne dokumentere, hvor fjollede vi opførte os, skulle jeg da have tre af! Da jeg ikke var helt sikker på, hvad der kom i fokus, sååå.. better safe than sorry.

Der er ingen grund til at blive fornærmet, for det ER da sjovt! Og der er ikke noget at sige til at min telefon ALTID er fyldt op med billeder og at der ALTID skal sorteres. Med det her indlæg, prøver jeg at gøre lidt grin med mig selv – det siger folk er så sundt?

So here you have it! My not-so-secret, secret insta-diction.

… Selfies er selvfølgelig en helt anden snak, og langt mere kompliceret!

God aften, og godt grin!

Del: