Hooold fast, det er varmt i dag! Måske fordi jeg har gået i solen med en langærmet og cowboyjakke, fordi jeg var skeptisk, men jeg tog fejl! Det er dejligt udenfor!

Det er søndag og det er sommerhalvår, så the place to be i dag (når man ikke er på arbejde eller til familie-tamtam (alle de konfirmationer!)) må være havnen. Der er nemlig LOPPEMARKEEEEED. Og en dag som i dag giver garanti for mange mennesker og svedige fødder, men det er nu altså hyggeligt alligevel. Sidste år var jeg dernede, tæt på, hver søndag. Det er ikke andet end 5-10 minutters gang fra vores lejlighed, så jeg stikker ofte lige hovedet derned i en lille time og snuser rundt. I dag duftede der er en blanding af genbrug og solcreme – gode sommer vibes!

For øjeblikket er jeg på udkig efter ting til brylluppet. Jeg synes det kunne være charmerende med forskelligt service til selve festen. Både fordi det kunne se godt ud, men også fordi jeg ikke aner, hvor jeg skulle skaffe service til +100 mennesker billigt. Jeg fandt ikke noget i dag. Jeg fandt til gengæld en fin skuldertaske i sort med kæde. Den har ikke nogen lås, men mon ikke det kan fikses.

Udover den åbenlyse grund til at komme på havnen (loppemarked og havnebad) nyder jeg virkelig også at gå tur mellem det nye byggeri og kigge på vandet. Duften af havvand og lyden af både der knirker, når vandet bevæger sig, har virkelig en dejlig effekt på mig. Jeg nyder at sidde og kigge på vandet og på dem, som sejler rundt i det. Der er også virkelig begyndt at komme mere liv dernede, så der er ok mennesker at kigge på også.

Havnen er et dejligt sted. Jeg er glad for, at jeg bor så tæt på.

Del: