Hellooooo…

Jeg har holdt weekend og gør det lidt endnu. Min arbejdsuge (fyldt med aftenvagter) starter først i eftermiddag.

Fredag aften sad jeg og holdt tomandsfest med min veninde Rikke, total klar på at skulle i byen! Indtil klokken blev 23 og energiniveauet faldt så brat, at jeg endte med at falde i søvn, krøllet sammen i fosterstilling i fodenden af sengen med den ene arm bøjet i en mærkelig vinkel. Ikke desto mindre vågnede jeg op lørdag formiddag med frygtelig hovedpine og ondt i armen (og resten af mit fordrejede korpus). 

Jeg var heldigvis(!) ikke alene om at synes, at starten på lørdagen var hård, og Rikke og jeg aftalte at mødes til smagsprøver og frisk luft ved madmarkedet på Flakhaven i forbindelse med SPIS! Odense festival (Tømmermænds fixer elixir: frisk luft og ostesmagsprøver).

Der er efterår i luften og det er skøøønt! Godt nok er det kold(ere), men luften føles frisk og jeg elsker at have været udenfor og gå og komme tilbage indenfor med røde og kolde kinder.

Det hjælper selvfølgelig også at min fødselsdag (stort set) altid ligger i efterårsferien. Ikke at jeg har ferie i uge 42, jeg skal arbejde 6 ud af 7 dage og om aftenen på min fødselsdag, men det hører vel med til det at være sygeplejerske 🙂 så prøver jeg det. Så kan min fødselsdag blive fejret en anden dag.

 

Del: