Oh my Potterhead. Merlin’s beard!

Som den K Æ M P E  Harry Potter-fan jeg nu engang er, må jeg bare sige… ÅÅHHH !!! Jeg sad storsmilende tilbage da creditsne løb over biografskærmen i går aftes. Allerede da Warner Bro’s logoet kom ind i billedet fulgt af Richard Claydermans klassiske Harry Potter melodi var jeg super excited! Jeg er SÅ glad for, at der kommer 4 mere.

Mine forventninger til filmen blev bestemt indfriet i går. Den er super flot lavet og på trods af, at man ikke kender karaktererne på forhånd, som i de andre Harry Potter film, så synes jeg at man bliver fortrolig med dem i løbet af de to timer, filmen varer. Eddie Redmayne er sådan en sød Newt Scamander, som man (jeg) ikke helt kan lade være med at smile af. 

Man kan NEMT se filmen uden at være særlig engageret eller kendt i Potter-universet. Hogwarts og Albus Dumbledore bliver nævnt, men så synes jeg heller ikke der er meget mere fra det gamle filmunivers, der bliver nævnt. Hvis man så tilgengæld er en nørd – som mig – så er der såååå mange lækre connections mellem de to troldmændsuniverser og SÅ mange muligheder for at nørde amok. Har man læst bøgerne (og gerne mange gange), kan man tydeligt fornemme, hvordan historien før Harry Potter former sig og se, hvordan der bliver hintet til både gamle karakterers liv og person. Det eneste jeg synes er lidt off er the dark wizard Gellert Grindelwald.

Jeg har ellers hele tiden været vild med Johnny Depp som Grindelwald. Men der er bare et eller anden ved hans fortolkning af karakteren, jeg slet ikke er vild med. Jeg synes ikke det er Grindelwald udtrykt af Johnny Depp, jeg synes nærmere det er Johnny Depp som Grindelwald. Hvis det er til at forstå. Det er lidt for mærkeligt og lidt for Jack Sparrow eller Mad Hatter. Og så ser han bare forkert ud. Jeg havde forestillet mig noget andet. Jeg er mere vild med Jamie Campbell Bowers udgave i “Harry Potter and the Deathly Hallows – part 1”. Og det var nok noget mere i den retning, jeg havde forestillet mig.

Anyways, jeg er super begejstret! Jeg glæder mig! Min indre Potter-fan danser rundt indeni mig og jeg vil ind og se den igen.

Del: