… og velkommen til mit lille hjørne! Hjemmesiden er nu oppe og køre og jeg er i gang. Jeg er rent faktisk igang. Men hvad skriver man i sit første blogindlæg (som det nu hedder…)? En præsentation er på sin plads:

Mit navn er Louise, og jeg er et sludrechatol i den forstand at jeg rigtig gerne vil snakke – med alle og om alt – hvilket nok viser sig nyttigt i min hverdag som sygeplejestuderende. Jeg går på tredje år, og om to og en halv uge skal jeg på mit andet udlandsophold på uddannelsen – denne gang går turen til Indien i tre uger. Tidligere har turen gået til Edinburgh, Skotland, hvor jeg var alene i elleve uger. I denne omgang skal jeg heldigvis følges med tre søde medstuderende og veninder. Bloggen her vil højst sandsynlig bære præg af forberedelserne før og oplevelserne under turen til Tamil Nadu.

Når jeg ikke går i skole og arbejder med mit soon-to-be erhverv, får jeg tiden til at gå i min by Odense. Jeg bor i lejlighed med min kæreste, kokken Emil, og katten Ingeborg. Jeg forsøger at starte en hverdag med yoga et par gange om ugen og bestræber mig desuden også på at ses med mine veninder – så jeg har nok at se til! 🙂 Men alt er selvvalgt og noget, som gør min hverdag god.

Bloggen er ny, jeg er ny i en ny verden – tag godt imod mig, please. Jeg skal lige lære det 🙂

Del: