Den gode, nye vane i at lægge hverdagssludder op, er allerede forsinket… Men man skal vel også først skrive, når man har lyst? Det har jeg også. Det er bare lige et spørgsmål om, at få sat sig ned og gjort det. Hæhææ… Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Jeg er rigtig fristet til at lægge mig til at sove, men det går ikke. Det gør det ikke… Der ligger også et nyt flot verdenskort fra Wanderland Designs på min seng. Sådan et kort, hvor man kan skrabe hvert land, man har været i, for til sidst at have et fint kort med en masse farvede lande. Det har jeg ventet på i halvanden måned, og egentlig bestemt mig for ikke kom og bare var fusk. Men det kom. Hurra for det, for det er da kedeligt at bruge 200 kr på humbug.

Den forgangne uge synes jeg både har varet 100 år og været ovre på et øjeblik. Mandag morgen gik jeg fra nattevagt direkte hjem i seng. Min mandag startede derfor først kl 14-15 stykker, så jeg nåede selvsagt ikke det helt vilde.

Jeg har dog set super flot solopgang 3 morgener i streg oppe fra 12. Det er en fornøjelse hver gang! 

Så har jeg været inde i Vinens Verden i Slotsgade et par gange. Første gang for at købe gave til en fødselsdag, jeg skulle til med Kokkefyren, og senere for at købe lemonader. Jeg skal til at bruge de her små perler, vi har i Odense noget mere. Vinens Verden har ihvertfald et bredt udvalg af drikkevare (også andet end vin og procentrige drikkevare), som er værd at se nærmere på

I torsdags glemte jeg, at det var helligdag og var derfor cyklet gennem byen, på vej fra arbejde, for at tage i WeCoverYou efter et nyt cover til min mobil (jeg har virkelig brug for et, der kan holde dankort!)

Så har jeg taget billeder af mine forældres nye Border Collie hvalp, Ginny. En noget fræk, spidstandet, red merle med to forskellige øjenfarver

Jeg har – selvfølgelig, næsten – også været på havnekulturfestival. Dog ikke særlig længe. Jeg brugte også weekenden på forkølelse, som har haft toppet ved middagstid. Men næsespray, panodil og søvn når man langt med! 

Kokkefyren og jeg har også spist enormt lækker grillmad med Kevin

Den med at være det største biografkompleks udenfor Kbh, holder nok ikke stik længere, men i 1995 passede det. Jeg tog mig tid til at kigge nærmere på den lille model af NordiskFilm biograferne på bandegården, da jeg i søndags var inde for at se den nye Pirates of the Caribbean: dead men tell no tales (eller Salazar’s revenge? Hvad er rigtigt?)

Og så sørme om jeg ikke også formåede at blive fastansat i den her uge! Da jeg gik fra efter nattevagt mandag morgen, mødte jeg til ansættelsessamtale (på samme afdeling). Jeg var ansat i et 12 måneders vikariat, men da muligheden for fast stilling kom, måtte jeg søge!

Jeg er nu fastansat i en afdeling med mulighed for en enorm bred vifte af forskelligheder og rigeligt med mulighed for at udvikle sig. Ja, der er travlt, ja, oplæringen kunne godt have været bedre – ligemeget nu, for jeg ved, jeg kan og jeg er endt i et smadder spændende speciale, hvor man altid kan lære mere.

Del: