Godmorgen fra nattevagten!

Ej, truth be told, jeg stod op for to timer siden. Åbnede Instagram og så alle de sommerlige billeder og tænkte, at jeg havde sovet fra alt det gode vejr. Men her sidder jeg. Nede i gården med min computer, mit nyvaskede hår og forfriskede sind. Det lufter lidt, men det er en vis summerfeelin’ over det.

Og så har jeg lavet mig en iskaffe! Den anden dag købte jeg den hos Bagelboden i Vestergade, men efterspurgte en nem, ikke-til-café-køkken opskrift på instagram. Jeg havde egentlig ikke regnet med svar, så jeg blev meget positivt overrasket over at få hele tre opskrifter!

Den første kom fra Louise. Det er den jeg sidder og drikker nu. Den er god!

1 dl stærk kaffe

2 dl mælk

lots of ice

1 tsk vaniljepulver

Jeg har tilføjet lidt ekstra vaniljepulver (1 tsk mere), fordi jeg godt kan lide det lidt sødere. Men den er god! Og NEM.

Jeg modtog også en opskrift fra Christina og Emily, som jeg endnu mangler at prøve af, men jeg deler lige opskrifterne alligevel – det kan jo være nogen kommer mig i forkøbet… o:)

Opskrift nr. 2 (Christina):

2 tsk instant kaffe

1 tsk sukker

Evt vanilje

½ dl koldt vand

Ryst det sammen (evt i en meljævner) hæld det i et glas og tilføj mælk og is efter behov.

 

Opskrift nr. 2 (Emily):

1,5 tsk instant kaffe

0,5 dl kogende vand

3 tsk karamelsirup

Isterninger og mælk efter behov

Og et lille tip, så smager den ifl. Emily rætti’ godt med en klump vaniljeis 😉

 

Nu vil jeg mene, at sommerens kolde drikke er sikret! I hvert fald dem til om dagen (og til de kaffedrikkende selvfølgelig).

Nu vil jeg nyde solen og ønske at jeg havde taget min bog med herned i gården. Så vil jeg overgive mig og gå op og hente den på 2. og så vil jeg nyde de her solskinstimer, inden jeg igen møder ind i nattevagt kl. 23:30 – men det er den sidste i denne omgang! De næste lurer dog allerede om to uger i næste arbejdsweekend.

Del: