Jeg synes egentlig ikke det er noget som sådan at fejre. Valentinsdag. Og så igen… Det er jo nok lidt løgn. I mine eksplosive teenageår kunne jeg blive UALMINDELIGT fornærmet over, at min kæreste ikke havde tænkt sig at tilbringe tid på at tage på date med mig på Valentinsdag… “Jamen alle andre gør det!!”. Det var heller ikke helt rigtigt. Der var faktisk meget få, der gjorde det. Men dem der gjorde, og gør, fortæller sandelig også om det!

Kokkefyren og jeg har har ikke som sådant fejret det. Jovist, det stod i kalenderen, men nok mere for at have en undskyldning for at skrive noget andet ind i vores fælles kalender end vores arbejdsplaner. Haha… Og de chokolader jeg havde lavet med et par veninder, var da også ment som Valentinschokolade.16649002_10154961849212270_1591846560740719391_n
Men jeg spiste dem. Ja, JEG spiste dem. Emil har nok fået 2… Sådan går det når man ikke er hurtig!

Da min kæreste var på arbejde i går, var der alligevel ingen mening i at gemme chokoladerne til d. 14/2. Pjat. Og med årene (og et mere voksent forhold) er det ikke fravær på Valentinsdag, der vælter det hele længere. Vi bor trods alt også sammen og er ret gode til at værdsætte hinanden og gå på dates – hvis jeg da selv skal sige det!

Så jeg gik tidligt i seng i stedet – cirka 21:15. Prøvede at putte med katten, men hun er i et alt for selvstændigt lune i øjeblikket til den slags. Kl. 23 hilste jeg søvndrukken på kokken, da han kom hjem, og kl. 05:30 vimsede jeg ud i køkkenet for at gøre klar til dagen.

Little did I know… Kokkefyren har åbenbart alligevel syntes at der skulle lidt romantik med hjem fra Bar Tapas, hvor han arbejder, og af den grund fandt jeg til morgen min (forpakkede) madkasse i køleskabet med røde hjerter spredt ud på den. Åååhh… Det er sødt. Jeg blev glad 🙂 Som sagt er vi gode til at gå ud og hygge os, når vi begge har aftnerne fri. Derfor er sådan en lille ting, som han vidste jeg ville opdage om morgenen, rigtig rart. Og overraskende! Og der lå endda endnu flere hjerter nede i min taske – som jeg ikke måtte fjerne! “Det er romantik, skat, det må du ikke fjerne” okay så. Haha.

Men romantik og det er at værdsætte hinanden hører sig nu til alle dage. Hæhæhæ, corny.

Del: