Tænk at vi allerede er MIDT i december. Det vil sige der er 9 dage til juleaften, 47 dage til, vi får vores lejlighed og 118 dage til vi skal giftes! Og selvfølgelig kun 374 dage til næste jul…!

Jeg har været i julestemning i et stykke tid. Sådan on and off. Jeg har været meget stresset på det sidste, men har fundet en del ro og hygge i at gennemsøge alle vores streaming-tjenester for forskellige julespecials. Bl.a. har jeg set Caroline Flemming og Valdemarslots jul 2 gange og “Crackers about Christmas” et par gange. Haha. Især den sidste er sjov, den er på TV2PLAY og i den medvirker blandt andre en sød ældre dame, som er total skør med julekugler og har over 5000 forskellige af dem. Den ene mere speciel end den anden.

Det er med hende i baghovedet, jeg har fundet juletræspynt. Vi har ikke gjort det vilde ud af pynten de andre år herhjemme, men i år fik vi et halvstort træ foræret af min farfar, som min farmor ikke var interesseret i, og det krævede lidt ekstra pynt. Så nu har jeg også startet en samling af julekugler!

Jeg er rigtig glad for resultatet. Jeg har hygget mig gevaldigt med at pynte og hænge op og finde nye ting. Her er bl.a. et par ting fra London, Søstrene Grene og Kvickly. God blandet landhandel!

Det lille tog er fra Warner Brothers Studio Tour – Det er Hogwarts Ekspressen!

Ulempen ved at have hygget med juletræet hele december er, at vi har gran overalt. Det drysser for sindsygt! Og Ingeborg er fyldt med gran, for intet er federe end at løbe under træet og få det til at regne med grannåle – især når man nu har fået besked på at lade være!

Men P Y T, jeg er vild med det og det dufter dejligt og det er kun jul én gang om året.

Del: