Hvad er det med vintervejret, der gør at humørbarometret styrtdykker? Vi er jo vendt?! Dagene bliver længere og og soltimerne bliver flere, men det hjælper bare et fedt, når alle de lyse timer er fyldt med tyk tåge og vådt vejr.

Det skal vist ikke være nogen hemmelighed at vejret har en vis indvirken på mig. Og holdt sammen med et par stressende måneder det sidste stykke tid, pga. studieafslutning, afventende voksenliv, budgetlægning und so weiter… glimrende cocktail. 

Men nu skal det være nok! Godt nok har jeg sagt det til mig selv mindst hundrede gange før, men nu skal det være slut med den negative suppedas. Det avler kun mere negativitet. Jeg prøver den der populære ja-hat på det næste stykke tid, og så håber jeg at den bliver hængende.

Her er derfor et par ting, links og billeder, som ihvertfald gør mig lidt mildere til mode. Og lidt mere glad i låget 🙂

 1. Godt nok er vejret vådt. Og det er koldt. Og himlen er grå. MEN HAR I SET AT DET SNER? IMG_2989
 2. Jeg har haft intet mindre end fire dages weekend! I morgen er jeg tilbage på arbejde og møder i denne uge min første weekendvagt. Og så begynder jeg vist også snart at følge en sygeplejerske i vagten.
 3. Vi har fået ny sofa på matriklen. Den er skøøøn.
 4. Det her billede.
  pink
  Jeg har aldrig rigtig været til pink, men det her billede gør mig bare virkelig glad. Haha!
 5. De her – det er en samling små tegneserier fra en karikeret sygeplejehverdag. Hæhæhæhæ…
 6. Gå tidligt i seng. Sådan før kl. 22 agtigt. Og så stå tidligt op. Aahh. De der tidligere morgener på sofaen med en kop kaffe. Mmmm.
 7. Min YNDLINGSblogger rockpaperdresses har lavet en liste HER, som jeg nyder at læse på sådan nogle øv-dage.
 8. HØJ musik – gerne soundtracket fra Pitch Perfect!
 9. Den her instragramside synes jeg er så sjov: den hedder verybritishproblemsofficial.
 10. Generelt skal jeg blive bedre til at tænke højere tanker om mig selv. Så det øver jeg mig på, og det hjælper (ikke)underlig nok også på humøret.

God tirsdag 🙂

Del: