Halløøøøj, jeg har fået mit liv tilbage!

Det her er det sidste indlæg fra den studerendes side – jeg er nemlig færdiguddannet sygeplejerske! Det betyder 1) at jeg forhåbentlig får mere overskud til at skrive herinde (HA HA, de har jo ikke travlt i det offentlige) og 2) at jeg nu ikke skal læse op til eksaminer, bekymre mig om lektier eller konstant være “på” som studerende. Nu skal jeg så til gengæld til at betale fuldt kontingent i fagforening og a-kasse og til at vende mig til at bære ansvaret der følger med titlen “sygeplejerske”.

Jeg blev sygeplejerske i torsdags (er det virkelig rigtigt…), men det er længere tid siden, jeg sidst har skrevet. Jeg har haft mere eller mindre konstant dårlig samvittighed over ikke at læse op 24-7. Så hvis jeg skrev noget her på bloggen, ville jeg tænke “hvis du kan skrive her, kan du fandme også skrive på bacheloren… eller oplægget… eller skrive noter”. Det samme, hvis jeg har ville læse skønlitteratur (“så kan du fandme også læse faglitteratur”).

Men nu er det overstået! Jeg er F Æ R D I G. Det sidste der mangler, er at jeg får mit bevis og (SMUKKE) DSR-nål på fredag. Og så starter arbejdslivet d. 23/1 kl. 7. Det bliver så spændende! Jeg venter i ren spænding på at modtage min første vagtplan pr. mail.

collage-2017-01-16

Nu har jeg trods alt også lavet andet end at skrive BA siden sidst. Jeg har haft tid til at være ude og spise et par gange med min kæreste, fejre nytår, vokse visdomstand, kigge på solnedgange og stjerner. Jeg har også…

  • taget 150 billeder af mine pileaer. Overspringshandling, ja. I lyset fra solnedgangen.
  • set det nye University College Lillebælt an – “UCL Campus”…
  • lavet et hav af overspringshandlinger, men den bedste må være de mange pølsehorn, boller og pizzasnegle jeg bagte (og spiste).
  • drukket kaffe med min kære Rikke på BRØD inden hun tog på udveksling forrige uge.
  • drukket vulgære mængder kaffe og Chai Latte.
  • besøgt Bar Tapas 2 gange. Det er klart anbefalelsesværdigt. Lækker mad, lækker stemning.
  • spist noget mere formidabel mad kokkereret af min kæreste i anledning af min nyudklækkelse (det kan man ikke sige) som sygeplejerske.
  • været til forlovelsesfest! Jo jo, der er nogen der kan. Dagen efter min eksamen. Champagne og pomfritter var selvfølgelig obligatorisk i bilen derover (som passager, bevares).
  • jeg har også fået suppe ved Soup Stone. Det er også et besøg værd. Der blev jeg godt nok positivt overrasket. Det viser sig at suppe kan være andet end Mou færdigsuppe og melboller.
  • så har jeg nydt noget alenetid med min cykel på Stige Ø i fantastisk vintervejr.

collage-2017-01-16 (1)

Og som afslutning har jeg her til aften set “Fantastic Beast and Where To Find Them” for anden gang i biografen. Og meldt mig som nyuddannet i a-kassen (hvor voksent, altså!).

Nu er jeg forhåbentlig tilbage til at skrive lidt mere regelmæssigt 🙂

Godnat og god uge,

Louise, sygeplejerske (!!!)

Del: