Hej!

Mens kollegaer og venner kommer hjem fra sommerferie, veludhvilede og klar til at gå i gang igen, venter vi fortsat på, at vores sommerferie melder sin ankomst. Det gør den mere nøjagtigt om 49 dage, 23. september.

I år er sommerferie for os lig med bryllupsrejsen! Den har vi spekuleret over i SÅ lang tid! Vi har gennemgået alverdens destinationer, både mere eksotiske og nogle lidt mere stille og rolige. Skulle vi tage til Thailand eller Bali eller skulle vi skære flyvetiden ned og tage en tur til en græsk ø? Vi var meget tæt på at booke 14 dage på en eller anden græsk ø, i en lille by, men endte med at lade være, fordi der nok ville ske lidt for lidt. 

Emil er god til at slappe af på ferier, men det er jeg ikke ligefrem. Jeg kan godt lide, at der sker noget og vi kan se noget og lære om noget nyt. Emil er efterhånden trukket med i den retning, men 14 dage med ren og skær oplevelser og byferie er nok alligevel for meget, når det nu også er meningen at vi skal få slappet af.

Vi er endt på et super godt kompromis, hvis jeg selv skal sige det! Byferie OG krydstogt!

Vores tur starter med, at vi tager til New York og er i fire dage.

Emil har været i New York en gang før, jeg har aldrig været der. Så ofte er vi rejst steder hen, hvor jeg har været og derfor kunne vise frem og fortælle, nu er det omvendt. Jeg glæder mig til at Emil kan vise mig steder, han før har besøgt og fortælle historier. Og så glæder jeg mig bare helt vildt til at opleve New York! Vi har lejet en hotellejlighed tæt ved Times Square, men alt er vel i virkeligheden tæt på Times Square, når man googler overnatning + new york, haha.

Efter fire dage i New York flyver vi til New Orleans!

En by jeg forventer er fyldt med stemning, farver og musik. Sådan er det i mit hoved. Vi har tre dage i New Orleans, hvor jeg bl.a. håber vi skal høre noget musik, tage en masse flotte billeder og få en på opleveren i sådan en af de dér sumpbåde!

Når vi tjekker ud fra vores hotel efter tre overnatninger, går vi ned til havnen, hvor vi boarder Carnival Cruise Lines “Carnival Dream” til en uge med frisk havluft, ø-hop og afslapning.

 

Vores rute er som det ses på kortet: New Orleans-Jamaica (Montego Bay)-Caymanøerne (George Town)-Mexico (Cozumel)-New Orleans.

De første to dage er på havet og tredje dag rammer vi så Montego Bay på Jamaica, hvor vi kan bruge 9 timer i byen. Herefter begynder vi faktisk allerede at sejle tilbage og stopper ved George Town på Caymanøerne. Her har vi 7 timer inden vi sejler til sidste destination Cozumel, som er en ø lige uden for Mexico. Her har vi igen 8 timer, før vi sætter kursen tilbage mod New Orleans og derfra flyver hjemad.

 

Og sådan gik der lige 14 dages bryllupsrejse. Jeg glæder mig!

Bon Voyage! 😀

Del: