Vi har fået visum!

Jeg er nærmest mundlam.

Det har været en lang og kedelig affære med det visum. Vi begyndte at søge tilbage sidst i juni og har først i dag, den 5. s e p t e m b e r, FEM DAGE før afrejse, fået det godkendt.

Faktisk havde jeg givet op. Jeg har ellers hele vejen igennem troet på det, og ringet gang på gang, bare for at få det samme at vide: ”we don’t know”, ”we will call you”, ”don’t buy the tickets yet”. Og i weekenden og i dag har jeg bare ligget bunden og rullet frem og tilbage. Jeg gad simpelthen ikke al det besvær mere. Det endte med at min skole, University College Lillebælt, måtte gribe ind og ringe på vegne af os, og noget må have virket, for efter 2-3 opkald fra dem og nogle meeeeeget lange dage har vi endelig fået sms’en om at det lykkedes og vi skal afsted – om 5 dage, vel at mærke!

I og med at jeg lidt havde opgivet at komme afsted, har jeg ikke pakket eller købt det sidste ind. Jeg har kun lavet en meget lang liste med alt, hvad der skal pakkes. Så nu har jeg travlt! Og min rejsegruppe har travlt, for da visumet ikke kan sendes til os, skal vi møde op på ambassaden og først der få det stemplet i vores pas.

Der er meget der skal ordnes, vi er trætte og udkørte, men vi kommer afsted! Utroligt.

Og nu glæder jeg mig bare til en fantastisk tur og en oplevelse for livet!

Ps. hold kæft, jeg har nogle seje veninder! TAK for jer, og for at holde håbet i live, når jeg nu selv opgav det. I er for gode.

Del: