Nu er der 8 dage til, at vi flyver på bryllupsrejse. Som jeg har skrevet tidligere, skal vi starte i New York. En by jeg aldrig før har besøgt, derfor har jeg lænet mig godt op ad Emil, som har været der før, og op ad googles mange søgeresultater på “must sees+new york”.

Der er selvfølgelig et hav af muligheder, når man besøger så stor en by, men vi har kun 4 dage, hvor af den ene er en rejsedag, så det er begrænset, hvor meget vi kan se. Og hvad vi har behov for at se.

Vi har sammen lavet en liste over steder og ting vi gerne vil opleve inden vi rejser videre. Ved at støtte os til den, håber jeg vi undgår for meget unødvendig renden frem og tilbage og tvivl om, hvad vi skal.

Jeg håber, at vi undgår at spilde for meget tid på at transportere os unødigt fra den ene side af Manhattan til den anden, og så i stedet kan samle de ting vi gerne vil se, som ligger nogenlunde sammen. Men hvem ved. Det gør nok ikke noget at vi får nogle skridt i benene og bare oplever byen, det tror jeg nok vi skal klare 😉

 

Vores bucketlist til New York inkluderer:

– At spise morgenmad på en amerikansk diner

– Oplev morgenstunden fra Empire State Building

– Slå vores familienavne op på immigrationsmusseet på Ellis Island

– Gå over Brooklyn Bridge

– Finde den gamle beskidte firkant i loftet på Grand Central Terminal

– Oplev Broadway og Times Square

– Gå en tur i Central Park

– Se MoMA (Museum of Modern Art) og Natural History Museum

– Gå over High Line, den gamle nedlagte højbane, som nu er lavet om til høj gangbro/park. 

– Shoppe i en af de kæmpe store outlets

Vi har begge været inde over listen her. Jeg er ikke meget for at skulle op i Empire State Building (man er vel katastrofetænker……..), men jeg kan selvfølgelig godt se, at det er noget man helt klart bør opleve, when in NY. Og min logiske hjernehalvdel ved selvfølgelig godt at skidtet ikke vælter. Så den halvdel håber jeg så råber højest, når vi er på vej op med den hurtige elevator!

Til gengæld glæder jeg mig rigtig meget til Ellis Island, hvor man jo også kan se Statue of Liberty fra. Og jeg glæder mig også meget til at gå rundt inde i Central Park og se Natural History Museum.

Det er ikke bucketlist material, men jeg håber at vi får tid til at tage til Brooklyn og Williamsburg – om ikke andet for at snuse en genbrugsbutik eller to op… hehe.

 

Vi har lavet en lignende liste til New Orleans… Fortsættelse følger!

Del: